Peeters Projectzonwering Service en Onderhoud
Uw buitenzonwering in topconditie!
Peeters Projectzonwering Service en Onderhoud
Uw buitenzonwering in topconditie!
Peeters Projectzonwering Service en Onderhoud
Uw buitenzonwering in topconditie!
Arrow
Arrow
Slider

ONDERHOUDSVORMEN

Wij menen dat u pas echt geholpen bent als u bij aanschaf van projectzonwering de garantie krijgt van snelle service en professioneel onderhoud. Deugdzaam onderhoud levert tenslotte een aanmerkelijk belangrijke bijdrage aan een langere levensduur. In de praktijk betekent ‘onderhoud’ dat we uw systemen preventief kritisch controleren op techniek, werking en vervuiling. Na deze check ontvangt u een overzicht van de staat waarin de zonwering verkeert.

Ook zonwering die niet afkomstig is van Peeters Projectzonwering brengen we graag weer in topconditie.

BASIC *
REPARATIE SERVICE

Er is een probleem met uw projectzonwering dat snel opgelost moet worden. U neemt contact met ons op en we reageren direct. Of er nu bijvoorbeeld iets met de doeken of bediening aan de hand is of met de bevestiging zelf, onze vakkundige monteur is snel ter plaatse om BASIC* service te verlenen. We hebben veel standaard-onderdelen op voorraad en in veel gevallen kunnen we het defect meteen verhelpen.

PREMIUM **
PREVENTIEF ONDERHOUD

Deze vorm is gericht op eenmalig preventief onderhoud. U sluit hiervoor géén contract af.

U twijfelt of uw projectzonwering nog wel in orde is of u ziet dat er een defect is. U neemt contact met ons op en we brengen vooraf een offerte uit. Al uw wensen nemen we hierin mee. Na uw akkoord starten we meteen met de onderhoudswerkzaamheden en komt onze vakkundige monteur naar u toe om de zonwering kritisch te onderhouden. Na het onderhoud ontvangt u een statusrapport. Elk jaar ontvangt u van ons via e-mail één geheel vrijblijvende herinnering voor PREMIUM** onderhoud.

COMFORT ***
PERIODIEK ONDERHOUD OP MAAT

Deze vorm is gericht op preventief onderhoud op maat. U sluit hiervoor bij ons een abonnement af. We brengen vooraf een offerte uit. Al uw wensen nemen we hierin mee. Extra services, zoals bijvoorbeeld steigerhuur, kunnen we in dit abonnement opnemen. Volgens afspraak komt onze vakkundige monteur naar u toe om de zonwering kritisch te onderhouden. Na het onderhoud ontvangt u een statusrapport.

Wij plannen volgens afspraak met u de volgende de COMFORT*** onderhoudsbeurt in.

Voordelen:

  • Comfort en veiligheid
  • Keuze uit 3 onderhoudsvormen
  • Verlengt de levensduur van zonwering
  • Kostenbesparend
  • Optimaal rendement van uw investering
  • Gecertificeerde vakbekwame monteurs
  • Meerwaarde voor uw pand
  • Degelijke uitstraling